Тема праці у творі П. Панча «Повість наших днів» - Піскоха, Н. Д.; Землянська, Аліна Вікторівна; Землянская, Алина Викторовна; Zemlianska, Alina (My University, 2021)
UK: У статті розглядається тема людини праці в повісті письменника. Зауважено, що для головних героїв твору відстоювання свого робочого місця сприймалося як справжня битва з ворогом на фронті. EN: The article considers the theme of human of work in the writer’s story. It is noted that for the main characters of the art work defending their workplace was perceived as a real battle with the enemy at the front.
The Theme of Work in P. Panch’s «Story of Our Days»
Keywords: соцреалізм; ідеологізм; людина праці; social realism; ideology; man of work