Бур’янова флора промислових плантацій черешні в м.Мелітополі - Колеснікова, А. М.; Подорожний, С. М.; Колесніков, Максим Олександрович; Колесников, Максим Александрович; Kolesnikov, Maksym (My University, 2014)
В статті наведено аналіз систематичної, ареалогічної та біо- та екоморфологічної структури бур ’янової флори промислових черешневих садів в м. Мелітополі.
Keywords: черешня; бур ’янова флора