Вдосконалення технологічної лінії виробництва пива в умовах м. Запоріжжя (19ХВД.12838387.02.25ПЗ): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування - Кудря, Кирило Юрійович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
В першому розділі наведено результати маркетингового дослідження на продукцію в регіоні, який аналізується. Зроблена характеристика стану переробного підприємства та продукції, яка випускається на ньому. В другому розділі сформульоване завдання на вдосконалення ПТЛ виробництва пива та проведено вдосконалення потоково-технологічної лінії виробництва пива – збільшення обсягу та підвищення ефективності роботи ПТЛ. Четверта частина дипломної роботи присвячена питанням охорони праці та безпеці у надзвичайних ситуаціях (розглянуті нормативні акти охорони праці, засоби покращення умов праці та підвищення безпеки при роботі ПТЛ виробництва пива). У п’ятій частині наведене економічне обґрунтування роботи – розраховані показники вартості та прибутку вдосконалено
Keywords: пиво; бродіння; ефективність; підприємство; вдосконалення; ПТЛ