Механізм змащувальної дії моторних масел у процесі експлуатації мобільної сільськогосподарської техніки - Юдовінський, В. Б.; Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro; Петренко, Костянтин Григорович; Петренко, Константин Григорьевич; Petrenko, Kostiantyn (My University, 2001)
Робота присвячена дослідженню процесів зміни триботехнічних властивостей моторних масел при експлуатації мобільної сільськогосподарської техніки.
Keywords: триботехнічні властивості; гетерофазна трибосистема; фрикційний контакт; змащувальний матеріал