Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 14, т. 2 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2014)
У збірнику наукових праць опубліковано матеріали за результатами досліджень у галузі механізації сільського господарства, енергетики та автоматизації процесів агропромислового виробництва, прикладної геометрії та інженерної графіки. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, аспірантів, інженерно-технічного персоналу і студентів, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва.
Keywords: математическая модель; параметричні коливання; рицина; обчесаний ворох; марганцевиста сталь; біопаливо; каркас поверхности; кристалізація води; траєкторія руху; мікропроцесорна система; проектирование цифровых устройств; мікроклімат