Безготівкові розрахунки ефективний інструмент детінізації економіки - Радченко, Наталія Геннадіївна; Радченко, Наталья Геннадиевна; Radchenko, Nataliia (My University, 2020)
Мета роботи полягає у дослідженні стану тіньової економіки в Україні та визначенні ролі безготівкових розрахунків як інструмента детінізації.
Keywords: тіньова економіка; безготівкові розрахунки; платежі; готівка