Структура популяції бичка-кругляка (NEOGOBIUS MELANOSTOMUS (PALLAS, 1814) за різних екологічних умов - Ткаченко, Марія Юріївна; Ткаченко, Мария Юрьевна; Tkachenko, Maryia (Фенікс, 2011)
В збірнику опубліковано матеріали доповідей учасників IV Міжнародної іхтіологічної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми теоретичної і практичної іхтіології», що відбулася 7–11 вересня 2011 року в м. Одеса. Матеріали відображають сучасний стан та напрямки іхтіологічних досліджень. Розглядаються актуальні теоретичні та практичні питання іхтіологічної науки. Презентовані результати щодо систематики та різноманіття риб, промислу та рибного господарства, генетики та фізіології риб, екології окремих видів, та інш. Для іхтіологів, зоологів, викладачів, аспірантів, студентів біологічних спеціальностей.
Keywords: популяція; бичок-кругляк