Удосконалення механізованої потоково-технологічної лінії приготування грубих кормів для ферми великої рогатої худоби приватного підприємства «Могучий» Мелітопольського району Запорізької області з розробкою відокремлювача твердих включень: пояснювальна записка до дипломного проекту здобувача СВО Бакалавр - Ширяєв, Ігор Сергійович (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Дипломний проект складається з пояснювальної записки, яка виконана на 86 сторінках, та 6 аркушів креслярських робіт. Пояснювальна записка містить 6 розділів, 1 рисунок, 23 таблиці та 27 джерел технічної та спеціальної літератури. Мета проекту – удосконалення механізованої технологічної лінії приготування грубих кормів для ферми ВРХ приватного підприємства «Могучий» Мелітопольського району Запорізької області.
Keywords: велика рогата худоба; структура стада; грубі корми; ферма; молоко; механізована технологічна лінія; сіно; солома; оптимальний варіант; відокремлювач; транспортер; питомі приведені витрати; рентабельність виробництва