Що відбувається на ринку праці України - Чертюк, В. В. (ТДАТУ, 2020)
На сучасному етапі, коли національна економіка познає змін, активізувався й попит на робочу силу, але пропозиція не може в достатній мірі закрити цю потребу. Тому зараз панує безробіття, яке є тривалим процесом у зв’язку із значними коливаннями в економіці та суттєвими структурними змінами. Для виправлення цього необхідна розбудова підприємств та залучення інвестицій.
Keywords: ринок праці; приховане безробіття; управлінські процеси