Виготовлення прес- форми для масового виробництва - Козина, Г. В.; Дуков, В. О. (My University, 2021)
Пропонується алгоритм створення майстер – моделі з восківки методом лиття.
Keywords: комп'ютерне моделювання; 3D–моделі; система ArtCAM JewelSmith; прес–форма