Аналіз макросередовища ринку фаст-фуду в Україні - Водяницька, Я. А.; Сокіл, Яна Сергіївна; Sokil, Yana (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Ринок фаст-фуду України є одним із найбільш динамічних сегментів індустрії харчування, розвиток якого значною мірою залежить від впливу чинників макросередовища. Події 2020–2024 років, зокрема пандемія COVID-19 та повномасштабне вторгнення, суттєво змінили умови функціонування підприємств швидкого харчування, спричинивши структурні у попиті, пропозиції, логістиці та поведінці споживачів [1, с. 5]. Вивчення макросередовища є основою для визначення перспектив розвитку ринку та можливостей.
Keywords: фаст-фуд; харчування