Дослідження теплових процесів асинхронного електродвигуна та розробка пристрою контролю і захисту від аварійних режимів роботи - Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii (My University, 2020)
У наш час в агропромисловому виробництві для захисту асинхронних електродвигунів від аварійних режимів роботи використовують різні технічні засоби [1-6]. Однак недоліки, які мають відомі пристрої захисту, обмежують їх застосування на виробництві [1-6]. Тому дослідження теплових процесів асинхронних електродвигунів та розробка пристроїв захисту останніх від аварійних режимів роботи в процесі їх експлуатації, є актуальним питанням, яке спрямоване на підвищення експлуатаційної надійності трифазних асинхронних електродвигунів.
Keywords: асинхронні електродвигуни; ізоляція; обмотка статора