Сучасні технології отримання високоякісного садивного матеріалу - Заугольніков, М. С. (ТДАТУ, 2018)
У роботі висвітлені питання вирощування високоякісних саджанців плодових насіннєвих культур.
Keywords: саджанці; плодові розсадники; плодові культури; підщепи