Теплогенератор. Опис до патенту на корисну модель № 157126. Україна - Кюрчев, Сергій Володимирович; Колодій, Олександр Сергійович; Пеньов, Олег Валентинович; Черкун, Віталій Володимирович; Болтянський, Борис Володимирович; Ковальов, Олександр Вікторович (My University, 2024)
Теплогенератор містить корпус, радіальний патрубок, який охоплює з утворенням кільцевого зазору перфоровану жарову трубку, яка розташована на відстані від заднього торця корпусу та забезпечена зі сторони останнього співвісно встановленим пальником та завихрювачем. У патрубок корпусу встановлено розсікач, виконаний у вигляді кутника, розташованого паралельно осі корпусу.
Keywords: теплогенератор; газове паливо; корпус теплогенератора; радіальний патрубок; кільцевий зазор; перфорована жарова трубка; пальник