Формування концепції ризик-менеджменту для комерційних банків України на прикладі ПАТ "Альфа банк" - Лагода, Є. Ю. (ТДАТУ, 2013)
У статті проаналізовано фактори зовнішнього та внутрішнього середовища, що негативним чином впливають на стан фінансової стійкості комерційних банків та запропоновано систему ризик-менеджменту.
Keywords: ризик-менеджмент; зовнішнє середовище; внутрішнє середовище