Бюджетування в умовах воєнного стану - Ходаба, Леся Валеріївна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
В умовах воєнного стану бізнес стикається з новими викликами в управлінні фінансами, зокрема в плануванні та бюджетуванні. Постійні зміни в економічному середовищі вимагають адаптації бюджетних процесів для забезпечення стабільності та ефективності роботи підприємств. Бюджетування стає ключовим інструментом для аналізу та прогнозування фінансового стану підприємств в умовах нестабільності, що підкреслює його важливість як на теоретичному, так і на практичному рівні.
Keywords: бюджетування; воєнний стан; перерозподіл витрат; бюджетна політика