Реформування державного управління - Розуменко, Світлана Миколаївна; Розуменко, Светлана Николаевна; Rozumenko, Svitlana (Однорог, 2019)
EN: The article deals with the directions of reforming public administrationу. UK: У статті розглядаються напрями реформування державного управління.
Keywords: government policy; reforms; civil service; government; ministries; урядова політика; державна служба; уряд; реформи