Формування конкурентоспроможного потенціалу сільськогосподарського підприємства - Коровніченко, А. В. (ТДАТУ, 2020)
Формування конкурентоспроможного потенціалу сільськогосподарського підприємства у сучасних умовах господарювання потребує докладання значних зусиль, як менеджерів найвищої ланки, так і кожного з персоналу, хто має відношення до планування та здійснення його діяльності.
Keywords: бізнес-процес; підприємство; менеджмент; механізм господарювання