Вплив якісних показників основних компонентів збалансованого раціону на продуктивність молочного скотарства - Мілько, Д. О. (ННЦ «ІМЕСГ», 2013)
UK: В статті розглянуті проблеми визначення впливу втрат поживних речовин у компонентах збалансованих кормів на молочну продуктивність великої рогатої худоби. RU: В статье рассмотрены проблемы определения влияния потерь питательных веществ в компонентах сбалансированных кормов на молочную продуктивность крупного рогатого скота. EN: The problems of determining the effect of the loss of nutrients in the components of balanced feed on milk production in cattle.
Влияние качественных показателей основных компонентов сбалансированного рациона на продуктивность молочного скотоводства
Influence of balanced diet main components quality indicators on efficiency of dairy cattle in view of the digestibility and lactation curve
Keywords: кормоприготування; кормозабезпечення; поживні речовини; техніко – технологічне забезпечення; сирий протеїн; сира клітковина; сирий жир; продуктивність тварин; кормоприготовление; питательные вещества; технико – технологическое обеспечение; сырой протеин; сырая клетчатка; сырой жир; продуктивность животных; fodder preparation; fodder providing; nutrition; technical - technological support; crude protein; crude fiber; crude fat; animal production