Структура популяції бичка-кругляка ( Neogobius melanostomus) в акваторіях утлюцького лиману - Ткаченко, Марія Юріївна; Ткаченко, Мария Юрьевна; Tkachenko, Maryia (My University, 2010)
В збірнику опубліковано матеріали доповідей учсників ІІІ Міжнародної іхтіологічної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми теоретичної і практичної іхтіології», що відбулася 30 вересня – 2 жовтня 2010 року в м. Дніпропетровську. Матеріали відображають сучасний стан та напрямки іхтіологічних досліджень. Розглянуті актуальні теоретичні та практичні питання іхтіологічної науки. Презентовані результати щодо систематики та різноманіття риб, промислу та рибного господарства, генетики та фізіології риб, екології окремих видів та ін. Для науковців і фахівців у галузі іхтіології, зоології, гідробіології, рибництва, охорони довкілля, а також для студентів, магістрів і аспірантів біолого-екологічних спеціальностей.
Keywords: Neogobius melanostomus; бичок-кругляк