Механіко-математичні дослідження відносного руху причіпної зернозбиральної машини - Леженкін, Олександр Миколайович; Леженкин, Александр Николаевич; Lezhenkin, Oleksandr (ТДАТУ, 2013)
UK: У статті дається аналіз сил, діючих на причіпну збиральну машину, складені диференційні рівняння та отриманий їх розв’язок. RU: В статье дается анализ сил, действующих на прицепную уборочную машину, составлены дифференциальные уравнения относительного движения и получено их решение.
Механико-математическое исследование относительного движения прицепной зерноуборочной машины
Keywords: обчісування рослин; зернозбиральна машина; диференційні рівняння; розрахункова схема; узагальнені сили; узагальнені координати; відносний рух