Матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти за підсумками досліджень у 2022 р. Факультет економіки та бізнесу (6-10 лютого 2023 р., м. Мелітополь). - (:unkn) unknown (Мелітополь, ТДАТУ, 2023)
До збірки ввійшли матеріали учасників Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти за підсумками наукових досліджень 2022 року. Збірка призначена для викладачів, аспірантів, магістрантів, студентів, фахівців, що працюють за зазначеними напрямами. Секція 1. Маркетинг Секція 2. Економіка і бізнес Секція 3. Фінанси, облік та оподаткування Секція 4. Менеджмент та публічне адміністрування