Удосконалення комунікаційної стратегії підприємства - Бенько, В. В.; Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (ТДАТУ, 2019)
Удосконалення комунікаційної стратегії ПАТ «ДМК «Таврія» призведе до: підвищення прибутку та рентабельності виробництва і продажу продукції. збільшення інформованості споживачів о торговій марці, зростання ступеню охоплення цільової аудиторії,частоти рекламних контактів.
Keywords: комунікаційна стратегія підприємства; ПАТ «ДМК «Таврія»; підвищення прибутку