Аналіз організації робіт з ремонту сільськогосподарських машин в фермерських господарствах - Конюшин, А. С. (ТДАТУ, 2021)
Основою ефективності розвитку сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств є насамперед їх ресурсне забезпечення, нормативно-законодавче регулювання та мета здійснення господарської діяльності. Фермерські господарства як форма малого підприємництва має ряд переваг, які дозволяють їм бути ефективними і конкурентоспроможними.
Keywords: фермерські господарства; машино-тракторний парк; інженерна служба; сівалки; оприскувачі; машини для внесення добрив