Вдосконалення фризеру ФМ-1 лінії виробництва м'якого морозива - Красуля, С. С. (ТДАТУ, 2020)
Запропонована модернізація дозволить отримувати готову продукцію більш високої якості.
Keywords: студент; магістрант; збірник; морозиво; м'яке морозиво; фризерування суміші