Умови застосування технологічних операцій процесу створення мікроклімату на свинарських фермах - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh (My University, 2019)
UK: В статті розглянуто умови застосування і технологічні вимоги до технологічних операцій процесу створення мікроклімату, визначено переваги і недоліки природної та примусової вентиляції з огляду на принципи енергозбереження. RU: В статье рассмотрены условия применения и технологические требования к технологическим операциям процесса создания микроклимата, определены преимущества и недостатки природной и принудительной вентиляции учитывая принципы энергосбережения. EN: The article discusses the conditions of use and technological requirements for technological operations of the process of creating a microclimate, identifies the advantages and disadvantages of natural and forced ventilation, taking into account the principles of energy saving.
Keywords: свинарська ферма; енергозбереження; мікроклімат; переваги; недоліки; свиноводческая ферма; энергосбережение; микроклимат; преимущества; недостатки; pig farm; energy saving; microclimate; advantages; disadvantages