Опис до патенту на корисну модель № 112319 "Гвинтовий змішувач" - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Романчук, І. В. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Гвинтовий змішувач містить бункер, змішувальний, завантажувальний і вивантажувальний пристрої та привод. Бункер оснащений змішувальним пристроєм виконаним у вигляді двох гвинтів і має форму, яка відповідає нахилу гвинтів, що розміщені під кутом до горизонту та нахилені у протилежному напрямку один відносно другого і мають однакову робочу зону та крок спіральної поверхні
Keywords: гвинтовий змішувач; бункер; змішувальний пристрій; завантажувальний пристрій; вивантажувальний пристрій; сільське господарство; хімічне підприємство; комбікормовий завод; хлібозавод