Самоосвіта як фактор формування педагогічної майстерності викладача вищої школи - Власюк, Юлія Олександрівна; Vlasiuk, Y. O.; Власюк, Юлия Александровна; Vlasiuk, Yuliia (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
Розглянуто основні фактори, які впливають на рівень педагогічної майстерності викладачів вищої школи, особливості професійної самоосвіти сучасного викладача ВНЗ
Self-education as the factor of pedagogical skills
Keywords: педагогічна майстерність; професійний розвиток