Політична опозиція як невід’ємний елемент політичної системи суспільства - Морарь, Микола Васильович; Морарь, Николай Васильевич; Morar, Mykola (Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова, 2017)
UK: Досліджується політична опозиція як невід'ємний елемент політичної системи суспільства. Підкреслюється, що у суспільному житті будь-якої демократичної країни стосунки між політичними опонентами будуються по лінії влада-опозиція, тобто опозиція - це об'єктивне явище суспільного життя. EN: Explores the political opposition as an integral element of political system of society.
The political opposition as an integral element of the political system
Keywords: політична опозиція; політична партія; політична ідеологія; політичний процес; політична система; влада; громадське суспільство; держава; political opposition; political party; political ideology; political process