Теоретико-методичні аспекти проведення аудиту витрат агропромислового виробництва - Котова, С. О.; Kotova, S. A. (ТОВ «Видавничий дім «Гельветика», 2017)
Розглянути фактори, які впливають на отримання достовірних показників при проведенні аудиту агропромислового виробництва. Показані стадії та етапи аудиту аграрних підприємств. Сформульовані підходи до організації та проведення аудиту витрат. Визначені основні складові аудиторської перевірки витрат. Показані особливості проведення аудиту витрат.
Theoretical and methodological aspects of the audit of the cost of agricultural production
Keywords: особливості аграрного аудиту; методологія аудиту витрат