Деклараційний патент на винахід № 64157 А "Малооб'ємний вентиляторний конусний оприскувач" - Шимон, В. Р.; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Трубіцин, О. В. (My University, 2004)
Запропонований винахід, що описується, відноситься до сільгоспмашинобудування, а саме до конструкцій вентиляторних обприскувачів
Keywords: сільгоспмашинобудування; вентиляторних обприскувач