Вплив холодильної обробки на якість плодових соків - Мішин, Д. В. (My University, 2021)
Обсяг промислового виробництва плодових соків весь час зростає і перетворилося в одну з головних галузей плодопереробної промисловості. Темпи росту в плодоовочевій консервній промисловості в значній мірі обумовлені зростаючим попитом на товари вітчизняних виробників, якими освоєне виробництво нових видів продукції із застосуванням сучасних видів упакування, по зовнішньому вигляду, ціні і якісних показниках конкурентоздатною з імпортною.
Keywords: плодово-ягідні соки; заморозка; віджимання; консервування