Механізовані технології в виробництві сільськогосподарської продукції: посібник-практикум для виконання лабораторних робіт - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltіanska, Natalia; Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys; et al. (Мелітополь: Люкс, 2019)
Посібник-практикум призначено для вивчення та практичного засвоєння знань по сучасним механізованим технологіям утримання та обслуговування сільськогосподарських тварин (птиці) в Україні та закордоном. А саме різновидам систем і способів їх утримання; вивченню призначення, будови, принципу дії і регулювання обладнання для утримання та обслуговування різних статево-вікових груп тварин (птиці): водопостачанню та напуванню, створенню оптимального мікроклімату, роздаванню кормів, прибиранню та переробці гною, доїнню та первинній обробці молока.
Keywords: утримання тварин; утримання птиці; мікроклімат; роздача кормів