Спосіб інтенсифікації сушіння макаронних виробів - Петриченко, Сергій Володимирович; Петриченко, Сергей Владимирович; Petrychenko, Serhii; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym (My University, 2017)
UK: Робота присвячена обгрунтуванню способу інтенсифікації процесу сушіння макаронних виробів за рахунок зниження в об'єкті енергії зв'язку вологи зі складовими компонентами тіста шляхом попередньої термообробки. RU: Работа посвящена обоснованию способа интенсификации процесса сушки макаронных изделий за счет снижения в объекте энергии связи влаги с составными компонентами теста путем предварительной термообработки. EN: Work is sanctified to the justification of the method of intensification of process of drying pasta by reducing the moisture in the object due to the energy integral components of the test by pre-heat treat.
Способ интенсификации сушки макаронных изделий
Method for improved drying pasta
Keywords: макаронні вироби; сушіння; вологоутримуюча здатність; гідротермічна обробка; гігротермічна обробка; поверхнево-активні речовини; інтенсивність процесу сушіння; заморожування; денатурація білків