Опис до патенту на корисну модель № 107512 "Ґрунтообробний робочий орган" - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen; Мітков, В. О. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Ґрунтообробний робочий орган містить стійку з плоскорізною лапою і закріпленими на її верхній поверхні клиновидними стабілізаторами. На нижній поверхні плоскорізної лапи по ширині захвату встановлені спеціальні зуби
Keywords: ґрунтообробний робочий орган; стійка; плоскорізна лапа; клиновидні стабілізатори