Прийняття та оцінювання управлінських рішень на підприємствах у сучасних умовах господарювання - Галчанська, В. О. (ТДАТУ, 2018)
У процесі прийняття управлінського рішення в сучасних умовах господарювання слід враховувати правильність розробки та прийняття процесу рішень, який повинен включати такі етапи: аналіз ситуації; виявлення і формулювання проблеми; групування проблем за їх характером і терміновістю; визначення і формулювання фактів; вибір альтернатив, виявлення їх переваг і недоліків; оцінка варіантів рішення та кінцевий його вибір; реалізація рішення; контроль за виконанням розробленого рішення
Keywords: прийняття управлінських рішень; моніторинг; конкурентоспроможність; вплив на суб’єкт господарювання