Інгерентні аспекти дискурсу англомовного інтернет-щоденника - Передерій; Іванова, В. А.; Рerederiy; Ivanova, V. A. (My University, 2017)
UK: У нашому дослідженні ми робимо спробу визначити Інтернет щоденник, як особливий жанр вільного письма та комунікації. Це особистий щоденник, написаний за власними правилами та загальнодоступний для користувачів Інтернету. Блог – новий тип дискурсу, який має чотири дискурсивні зони. EN: In our research we attempt to define a blog as a specific genre of a liberal writing and communication, a personal journal written by individuals and made publicly accessible online. A blog is considered to be a new type of discourse and acquires four discoursive zones.
Keywords: блог; дискурс; дискурсивні зони; текст; паратекст; профіль; макроструктура; мікроструктура; blog; discourse; discoursive zone; text; paratext; profile; macrostructure; microstructure