Державна підтримки сільськогосподарського страхування: реалії та перспективи - Рубцова, Наталя Миколаївна; Рубцова, Наталья Николаевна; Rubtsova, Natalia (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
UK: Сільськогосподарське виробництво є важливою складовою національної економіки України та джерелом доходів від експорту. Частка сільськогосподарської продукції у експорті товарів та послуг з України у 2015 році склала 32 відсотки. EN: The basic problems of market of agroinsurance development are in-process ex-amined in Ukraine. The lack of development of infrastructure and imperfection of normatively-legal base of industry of agroinsurance are certain. The ways of construction of effective model of state support of agricultural insurance offer.
Keywords: сільськогосподарське страхування; національна економіка; експорт; сільськогосподарське виробництво; агрострахування; agricultural production; agroinsurance; insured areas; support of agricultural insurance; insurance legislation