Економічна стійкість України в умовах глобальних викликів - Плохушко, А. О.; Теліщук, Мирослава Миколаївна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
XXI столітті темпи та вектори розвитку сучасних економічних систем детерміновані впливом глобальних викликів, які формують нову архітектуру функціонування як національних, так і світової економіки. Економічний прогрес сьогодні в більшості залежить від комплексу вагомих зовнішніх чинників, що перебувають поза зоною повного контролю національних урядів.
Keywords: економічна стійкість; економічні системи