Переваги та недоліки роботи з API ChatGPT через мову С++ - Сіциліцин, Юрій Олександрович; Sitsylitsyn, Yurii (Запоріжжя : ТДАТУ, 2024)
UA: На сьогоднішній день C++ залишається однією з найпопулярніших мов програмування для високопродуктивних додатків завдяки ефективному управлінню пам’яттю та швидкодії. Велика кількість систем, включаючи ігрові рушії, вбудовані системи, програмне забезпечення реального часу, написані саме на C++. У контексті штучного інтелекту (ШІ) взаємодія з API ChatGPT через C++ є актуальним питанням для спеціалістів, які вже працюють з цією мовою. Зважаючи на наявність великої спільноти C++-розробників, які володіють глибокими знаннями, постає питання: чи є сенс використовувати C++ для взаємодії з API OpenAI? Наскільки це зручно у порівнянні з іншими мовами, такими як Python чи JavaScript, що є стандартами у сфері ШІ? У тезах розглянуто переваги та обмеження інтеграції ChatGPT API з C++.
Keywords: використання C++ для інтеграції з API ChatGPT; програмування для високопродуктивних додатків; генерація тексту та діалогова взаємодія