Опис до патенту на корисну модель № 127379 "Система для переробки відходів біомаси" - Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Бондаренко, Є. Б.; Вороновський, Ігор Богданович; Вороновский, Игорь Богданович; Voronovskyi, Ihor; Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; et al. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Система для переробки відходів біомаси містить трубопроводи. Всі процеси відбуваються в трубопроводі, який занурений у ґрунт і виконаний зігнутим у формі зигзагу, має отвір для прийому біомаси й отвір для виводу мінералізованої рідини та відводки для газоподібного продукту, які виконані на боковій поверхні по всій довжині трубопроводу
Keywords: відходи біомаси; трубопровід; мінералізована рідина; газоподібний продукт