Особливості проектування систем зрошення плодових культур - Ковальчук, Д. М. (ТДАТУ, 2015)
UK: Робота присвячена проектуванню системи зрошення плодових культур, що сприяє їх росту, розвитку і дозволяє мінімізувати вірогідність помилки при будівництві систем зрошення. Наведено воднобалансовий метод визначення строків і норм поливу. RU: Работа посвящена проектированию системы оршения плодовых культур, что способсткует их росту и развитию и позволяет минимизировать вероятность ошибки при строительстве систем орошения. Приведен водно-балансовый метод определения сроков и норм полива. EN: The article is devoted to fruit cultures irrigation system design facilitating to fruit cultures growth and development as well as enabling to minimize error probability when constructing irrigation systems. The water-balance method for defining the terms and norms for watering has been considered. The methodology for irrigation systems parameters has been given.
Особенности проектирования систем орошения плодовых культур
The designing peculiarities for fruit cultures irrigation systems
Keywords: мікрозрошення; системи зрошення; зрошення; стаціонарні системи зрошення; проектування; плодові культури; норми поливу; строки поливу