Роль лабораторних занять при вивченні дисципліни «Теоретичні основи електротехніка» - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Нестерчук, Діна Миколаївна; Нестерчук, Дина Николаевна; Nesterchuk, Dina (My University, 2012)
UK: В роботі визначені основні цілі лабораторних занять при вивченні дисципліни і задачі викладача в удосконаленні методичних вказівок для підвищення якості навчання і підготовки майбутніх фахівців. EN: In work are motivated main purposes laboratory occupation at study of discipline and problems of the teacher in improvement of the methodical instructions for increasing quality education and preparation future specialist.
Role laboratory occupation at study of discipline "theoretical base electrical engineers"
Keywords: удосконалення навчання; методичні розробки; лабораторні заняття; якість навчання; методичні вказівки; якість навчання; підготовка фахівців; методика навчання; практична підготовка; форми навчання