Кафедрі "Ремонт машин" - 75 років! - Турчина, С. (My University, 2010)
Кафедра "Ремонт машин" заснована у березні 1935 року при заводі-ВТУЗі "Мелітопольський інститут інженерів сільського господарства". Її створенню сприяла масова поява на селі тракторів та іншої складної техніки, яка вимагала кваліфікованого ремонту та технічного обслуговування.
Keywords: Агротаврія; ремонт машин