Теоретичні засади розвитку неприбуткових організацій: закордонний досвід - Попова, Тетяна Вікторівна; Попова, Татьяна Викторовна; Popova, Tetiana (My University, 2015)
UK: З метою акцентування уваги на особливій ролі неприбуткових організацій у політичній, соціальній та економічній діяльності демократичного суспільства більш прийнятно використовувати термін "третій сектор". Досить часто як синонім поняття "третій сектор" застосовують поняття "громадянське суспільство". EN: Correlation of the concepts of the third sector, social capital and civil society is substantiated.
Keywords: неприбуткові організації; термін третій сектор‖; громадянське суспільство; third sector; social capital; civil society