Опис до патенту на корисну модель № 122475 "Змішувач комбінованих кормів" - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Рябов, Р. М.; Хома, А. М. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Змішувач комбінованих кормів складається з бункера, містить завантажувальну та розвантажувальні зони, поєднані між собою гвинтовими валами, що обертаються, та привод. Гвинтові вали виконані з однаковою навивкою та обертаються в один бік, додатково змішувач оснащений дозуючим пристроєм, виконаним у вигляді коміркового барабана, який розміщений вище рівня гвинтів на однаковій відстані від їх осей
Keywords: змішувач комбінованих кормів; бункер; завантажувальна зона; розвантажувальна зона; гвинтовий вал; змішувач; сільське господарство; хімічні підприємства; комбікормові заводи; хлібозаводи