Обладнання для просіювання сировини хлібопекарного виробництва: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» - Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Мета роботи: закріплення лекційного матеріалу з дисципліни, вивчення будови, принципу роботи і регулювання агрегатів для просіювання борошна в умовах сільських пекарень та пекарень малої потужності.
Keywords: методичні вказівки; борошно; лабораторні роботи; просіювання борошна; пекарня; малогабаритні просіювачі борошна