Енергозберігаюча система обробітку ґрунту на базі електрифікованого мотоблоку - Ковальов, Олександр Вікторович; Ковалев, Александр Викторович; Kovalov, Oleksandr; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina (My University, 2018)
Перспективним шляхом підвищення енергетичних показників роботи електрифікованого мотоблоку, а також його ходових якостей є обґрунтування і створення електрифікованих мотоблоків з тяговими двигунами постійного та змінного струму.
Keywords: електрифікований мотоблок; електропривод; електрична енергія; напруга