Організаційні форми дистанційного навчання і специфіка їх застосування в ТДАТУ - Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (ТДАТУ, 2020)
UK: У статті визначено організаційні форми дистанційного навчання і специфіку їх застосування в Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного. EN: The organizational forms of distance learning and the specifics of their application in the Dmitry Motornyi Tavrida State Agrotechnological University are defined in the article.
Organizational forms of distance learning and the specificity of their application in the TDAT
Keywords: дистанційне навчання; інформаційне забезпечення; здобувачі вищої освіти; засоби навчання; distance learning; information support; higher education applicants; learning aids