Інтернет-реклама як один із основних інструментів просування товарів на сучасному ринку - Пожидаєва, І. С. (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
У зв’язку зі змінами у зовнішньому середовищі, на підприємствах стали виникати питання використання Інтернет-реклами на основі впровадження пріоритетних напрямів маркетингових комунікацій у мережі, які не повністю висвітленими в фаховій літературі. Усе це свідчить про актуальність теми, а відтак, зумовило вибір напряму дослідження
Keywords: інтернет-реклама; маркетингові комунікації